Followers

welcome !

Saturday, May 14, 2011

sunway pyramid ice skating :D

assalammualaikum & haluu ..

okey ! siapa sini yang tak pernah main ice skating di SUNWAY PYRAMID ?
angkat kaki . ehe !

aku pun mula2 ingat men ice skating ni mahal . tapi lepas duk usha2 harga rupanya boleh tahan la harga dia ni .

ce usha ni  =D
aha .. murah kan ? boleh tahan la .

so siapa yang tak try lagi meh la cuba ..


best ke ? aha! korang rasa la sendiri .

and satu lagi kalau korang nak jadi pemain ice skating yang profesional boleh join kelas dia . haa . 


okeyla .. kiterwang pun nak main jugak ! ehe ..

:D

THANKS FOR READING !


Post a Comment

nf