Followers

welcome !

Thursday, May 12, 2011

keputusan POLITEKNIK keluar ?!

assalammualaikum & hai semua ..

tadi aku dah buat entry pasal keputusan rayuan IPTA & keputusan UiTM (pra-dip) .<-- klik sana kalau nak tau ..:D

aku lupa nak bagitahu korang pasal keputusan kemasukan POLITEKNIK . sebab ada jugak budak yang tak dapat IPTA tak mahu jugak masuk tingkatan enam . sebab ramai yang cakap tingkatan 6 kena struggle . banda tu semua depends kat korang je :D
nak senang amik diploma . rilek je . :)) kalau nak senang lagi tak payah sambung belajar :)))

keputusan kemasukan ke POLITEKNIK akan dibuka 22MEI2011  ni .. so siapa2 yang teringin masuk sana and dah apply boleh la bukak http://upu.mohe.gov.my .

GOODLUCK !
THANKS FOR READING !
Post a Comment

nf