Followers

welcome !

Saturday, May 14, 2011

pengalaman sengsara berjam jam :|

assalammualaikum & hey semua .


ada tengok BERITA TV3 tak tadi ?
BERITA TV9 ?
BERITA TV 1 ?
BERITA TAMIL TV 2 ?
BERITA kat ASTRO ceria AWANI ?

korang ada bukak surat khabar tak arini ?
BERITA HARIAN ?
METRO ?
KOSMO ?

ke ada tak berita online ?

hmm . kalau korang ada tengok berita , baca surat khabar or usha berita online bagusla .
GOOD FOR YOU .

pengalaman sengsara ni takde kat mana2 berita . cause dia heboh kat dunia blogger je .. 

tadi pagi aku try bukak blogger.com 
and dia bagi aku ni


okey aku terus gelabah semacam . ingat blog aku dah kena hack atau kena block .
cuba lagi and last aku FADE UP . 

sekali tengok kat FORUM gila ramai cakap takleh sign in blogger !

okey ? sekarang masalh dh pulih tapi yang aku tensen ngat mana pergi entry aku semalam ??
blogger.com tolong jawab  =D

wei .. susah2 aku buat entry tu . hmm . bengang sat ! 

p/s : nk update pa lagi ? idea dah blah tadi . malas nak tunggu katanya . hampeh =="

THANKS FOR READING ! 



Post a Comment

nf