Followers

welcome !

Wednesday, May 18, 2011

NUFFNANG vs ADVERTLETS -wajib tahu-

assalammualaikum and haluuu korangs ..



VS


ramai user NUFFNANG yang dah nak bertukar ke ADVERTLETS sebab BE dah tak masuk2 or lama dah tunggu BE tapi tak dapat dapat jugak . okey! chill out bebeh :D

aku lak NUFFNANG user and so far so good . even ta banyak sangat la dapat iklan mCPM tu tapi kira okey la . berblog bukan sebab tu . hanya sampingan :D

and ada jugak yang cakap NUFFNANG tak kisah kalau kita letak iklan ADVERTLETS kat blog sebab kira diorang ni kamceng ! and now aku nak cakap FAKTA ITU SANGAT TAK BETUL . hee~

aku dah hantar tiket wayang ke NUFFNANG tentang masalah tu and NUFFNANG jawab cenggini aa

"amboi..banyak cantik hang ingat kiterwang adik beradik + sepupu sepapat ! ta boleh . jangan nak memandai aaa" 

haha ! tadelah .. NUFFNANG cakap cemni aa

"Kindly be informed that Advertlets is our competitor and will affect your Glitterati membership should their ads are found in your blog."

soo ade paham adik2 . akak2 . abang2 :D

NUFFNANG ke ADVERTLETS sukahati korang la k :D


p/s : if korang nak join nuffnang.com boleh KLIK SINI :D

THANKS FOR READING !
selamat berbelog 




Post a Comment

nf