Followers

welcome !

Wednesday, May 4, 2011

dapat BE ! THANK YOU SO MUCH NUFFNANG ! :D

assalammualaikum & haluu guys :D

mood : super happy ! 


on JANUARY 2011 , i started to be a BLOGGER .hardcore type. ehe !
and with this FIRST POST ! is started my journey .

with this first HEADER .
kah3 . lawak jeee :D


bila dah mula berblog rasa best gila . sebab semua benda boleh cakap kat sini . semua? tak semua la . 
lagipun aku ni newbie yang hanya kat bawah bawah . orang tak kenal pun. ehe!
 memandangkan aku ni jenis yang suka ngat baca blog orang aku selalu jumpa entry cerita pasal nuffnang . dapat buffered earning la .. and paling best bila aku baca diorang dah cash out nuffnang . wow . dalam hati pun cakap nak jugak !

TAPI ! TUJUAN ASAL AKU NAK BERBLOG BUKANLAH SEBAB DUIT!!
sila paham . ehe . 
tapi memandangkan aku masih student and masih tiada pendapatan aku pun teringin la jugak nak dapat duit dari internet . lagi2 blogging . kira sambil menyelam minum air .

aku dengar ramai je yang belum dapat BE lagi . aku pun rasa tak da harapan la ni nak dapat BE . so aku teruskan blogging dengan tulus dan ikhlas .*nampak insaf tak ? ehe . 

bila aku check shoutbox aku pagi tadi ada satu blogger otai ni BLOG PUCHEH suruh aku check akaun nuffnang . dia kata mybe aku dapat BE . and aku pun terkocoh kacah  (*eiseh) bukak akaun nuffnang and terus check earning



aku nampak ni ! 
terkejut + bersyukur yang amat . cause aku baru blogging 5years month !
syukur alhamdulillah :)
even baru sikit and tak macam yang korang dapat kan aku still bersyukur yang amat . aku harap traffic blog aku akan terus meningkat .

blogger otai cakap BE ni pandai hilang jugak . so aku harap rezeki aku murahla . hehe

eksaited ni :D

anyway THANKS NUFFNANG !

PENGHARGAAN :
thank you so much BLOG PUCHEH ! hey guys lets visit that blog ! 
lucky me :D he is really KIND and tak snobbish lansung ! 

newbie ! aku rasa korang patut visit blog dia and ask anything bout blog to him . dont worry be happy he will never ignore you . ehe !

p/s : tambah semangat nak berblog ni . ehe .. thanks gak pada blogger yang sangat rajin menaikkan traffic light aku . :D .. aku ni eksaited lebih cam orang menang loteri 1juta je . hehe .. bialaaaaa :)

THANKS FOR READING !
if suka datang la lagi . :D


Post a Comment

nf