Followers

welcome !

Friday, May 27, 2011

ceritera NUFFNANG.COM -backline-

assalammualaikum & hey ..

mood : masih dalam keadaan biru and bila2 masa ja aku boleh bertukar jadi INCREDIBLE HULK .

okey .as korang tahu NUFFNANG one of tempat pengiklanan yang berbayar . maksudnya kalau korang iklankan iklan diorang korang akan dapat duit daripada hasil iklan yang korang iklankan tu la .*berapa banyak iklan laaa ..

aku dapat lah jugak rezeki sikit sikit daripada NUFFNANG ni . so aku pun rajin jugak antar tiket wayang free pertanyaan blogger kat dia . aku tanya macam macam soklan pasal NUFFNANG .

baru baru ni aku tengok iklan mCPM yang aku dapat sikit je . so aku wonder cmne cara dapatkan iklan mCPM banyak banyak macam sesetengah blogger . so aku tanya NUFFNANG .

dia cakap aku kena naikkan traffic blog . so aku usha kat MR.GOOGLE camne cara tingkatkan traffic di blog ? pastu aku jumpa banyak tips . and salah satu tips yang beriban tu ialah BUAT BANYAK BACKLINE . backline ni ialah perkataan penting yang di bold kan blogger supaya boleh dicari melalui MR.GOOGLE ta paham ? buat2 paham la ye . aku usha2 hasil traffic blog aku memang sahlah backline ni berguna . moh tengok sama

hasil KATA KUNCI yang sampai ke blog aku selepas orang orang cari di google.com

minggu ni .

minggu lepas.

bulan lepas ..


ce usha2 satu2 . kebanyakkan diorang carik pasal keputusan UPU . keputusan rayuan IPTA .keputusan POLITEKNIK . kehidupan di UPNM

TIPS BLOGGING .
buat tajuk entry + backline yang orang akan tertarik,orang akan selalu cari atau orang tengah perlukan .

*ada juagk yang search cerita 18sx . awek bogel la ...etc .. aish . korang . ingat blog aku blog lucah yang menarik ke ?? haih ! aha.



THANKS FOR READING !




Post a Comment

nf