Followers

welcome !

Friday, May 6, 2011

rezeki di universiti ........

assalammualaikum & haluu guys .

tepat jam 12 tadi keputusan upu keluar . 
*tarik nafas lega kejap

alhamdulillah rezeki kalini berpihak kat aku and aku dapat jugak tawaran.


serius gelabah gila nak bukak laman web upu.mohe.gov.my . hm takut jugak dia kata aku tak dapat.
takan ketaq ketaq macam nak tecabut jugak nasib baik aku sempat tenangkan diri sendiri . hehe
kalau tak? dah takde tangan aku sekarang . hehe

and ni lah yang aku nampak lepas aku dengan tak sukarela taip num ic .


aku dapat tawaran masuk universiti pertahanan nasional malaysia by asasi pengurusan dan strategi pertahanan . happy? em happy la jugak . tapi dalam happy2 aku sedih jugak .

ramai kawan aku yang tak dapat tawaran .
untuk korang chill la . ta dapat tawaran bukan maksud korang dah ta boleh sambung study . masih boleh buat rayuan lagi ok . kalau tak pun ipts banyak . so smile okey . janganlah down !

congrats pada semua yang dapat tawaran . 
best sebab aku ada kawan nak masuk upnm.
bella | sakinah

aku tau result upu ni tak membanggakan parent aku sangat . aku bukan masuk bahagian profesional pun . tapi tade yang buat aku happy bila tengok parents aku senyum sebab aku dapat tawaran . yela aku bukanlah pelajar cemerlang yang dapat UNIVERSITI GEMPAK . :)

THANKS FOR READING







Post a Comment

nf