Followers

welcome !

Wednesday, June 22, 2011

tomorrow will be the LAST DAY !

assalammualaikum & hey ...

whats up guys ? :D

okey . esok hari hari terakhir aku bergelar PENGANGGUR :D
sebab ? 24jun2011 dah daftar kat UPNM . yey ! 
happy ke ? . not so .

\yelaa . dh bosan duduk lama2 kat umah and otak pun dah kering . so now nak kasi jalan sikit otak ni balik . 

MENTAL - 70%
FIZIKAL - 60%
KEPERLUAN - 100 %
DOKUMEN PENTING - 100%
DUIT - 30%

last sekali ?? haha . budget lari lintang pukang laa pulak masa nak shopping beli barang untuk kat sana .. hampeh ==" .

antara yang aku sangat susah hati kat sanaa 

HOSTEL - tak tau blok mana satu . besar ke tak ? berapa orang sebilik ? jauh ke tak nak gi kelas ?

KAFE - mahal ke ? sedap ke ? agak2 berapa hinggit kena guna sekali makan ? haha

KAWAN BARU - ades ! aku ni PEMALU . *tolong highlightkan . ahha ..(kawan kawan lama aku tolong jangan gelak kalau korang baca ek) boleh ke diorang terima aku nak kawan ?

KELAS / KULIAH - camnelah ek ? senang ke ? susah ke ? . bape orang satu group .

LATIHAN TENTERA - wajib ke untuk budak asasi ? ke dgree je ?

and yang lain2 laaa .. :D

apapapun aku just mengharapkan yang TERBAIK .
aku harap aku taklah LEMBAB sangat kat sana ...

AMIN 3X!

p/s : maybe aku takleh nak onn untuk 1 week sebab aku tak angkut lappy lagi . :D ada orientasi lak kan=="

THANKS FOR READING !
wish me luck :D 



Post a Comment

nf