Followers

welcome !

Sunday, June 12, 2011

korang rasa ni salah ke ? memalukan ? =="

assalammualaikum & hey korang ..


before aku tanya aku nak cite la dulu kan ? kang korang cakap cmni plak 
"apehal minah ni ? tetiba lak"

aku cite dulu okey !

tadi aku keluar dengan family gi borong barang kat CARREFOUR,SUBANG JAYA .
kira borong ke kalau aku beli baldi sekeping + hanger 2 bundle + cadar satu ? hee =="
 pastu masa pusing2 carik barang ada satu staff carrefour(promoter) tanya aku .

"adik , jam berapa sekarang ? "
sudah ! masatu aku sorang je . yang lain usha bantal kat depan .
aku pun dengan terhegeh2 usha jam kat tangan  .*malas nak kuarkan phone dari dalam beg
aku jawablah " hmm .. jap .. emm . 3 eh 4 . 4.30 eh . 4.42 kak"
pastu dia kata terima kasih dik .

aku pun blah g kat family aku . *aku tak yakin sangat . so aku tanya mama aku . *tunjuk jam aku pastu tanya "maa , jam berapa ni ? " mama aku cakap jam 3.42 .. sudah ! salah inform la plak .

aku ni baik . so aku jumpa kakak tu balik and bagitau . "kak sorry . silap . now 3.42"
hehe .. muka dah merah gila .

pastu satu family pakat gelakkan aku .
yee . aku ngaku aku memang tak reti tengok jam ,. =="
sabab tu dulu aku tak pakai jam . aku guna jam hp je . hmm .
*kalau aku tau aku beli jam digital haritu .

korang rasa salah ke aku tak reti tengok jam ? hee ~



THANKS FOR READING !
Post a Comment

nf