Followers

welcome !

Tuesday, September 27, 2011

dia dah datang ....

assalammualaikum & hey korangs ..


walaa .. dah lama gile tak hapdet kat sini .. dah usang blog ni .. hehe
dah busy laa .. study+assignmnt bagai ..*nmpak? pelajar cemerlang :p
lagipun sekarang boleh hapdet sebab kat blok srikandi ni dah ade line tenet .. :D

bila dah lama tak kua cite kat sini maksudnye banyak jugaklah cerita yang tak terluah lagi . haha
aku cite satu satu lah ek . *macam ade orang nak tahu kan !

KEJOHANAN PENCAK SILAT ANTARABANGSA PIALA TPM 2011

haa .. bnda alah berlansung sepanjang 15.09.2011 - 20.09.2011 kat time square,kuala lumpur .
team SILAT UPNM join tournament ni and ALHAMDULILLAH UPNM johan keseluruhan . sedih jugak sebab aku bukan one of yang sumbangkan pingat kat team .. hm . *game yang sangat worst ! :(
its okey .. aha ! nak say congrats kat pemenang2 pingat :) 
annnd . satu lagi, one of my senior dah dapat pesilat terbaik antara IPTA masa  piala TPM ni .. yeah ! say congrats to NM NASRON IZZAT .. bangga jep cikgu2 silat aku dengan diorang2 ni .. 
aku ? hampeh ==" ..
*next game aku nak yg terbaik ! insyaallah

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN SEM 1

okey . yang ni lak nak cite pasal result exam yang dah keluar .. result aku ? mestilah 4flat . hehe
xdelah .. tapi ALHAMDULILLAH result yang baik jugaklah . dapat jugak 3.5 keatas .. thanks kawan2, lecterur .. :D tapi ni cite untuk sem 1 .. sem 2 tak tahu camne lagi . heheh :D
dahlah seminggu ponteng kelas sebab tournamnt .. *tengah berusaha nak cover balik 


p/s : nak buat keja yang tak siap2 ni dulu .. 

THANKS FOR READING !



Post a Comment

nf