Followers

welcome !

Thursday, June 2, 2011

PENGUNGUMAN kepada budak RAYUAN UPU 2011 !

assalammualaikum & hey korang ...

aku tau ramai yang dah tau pasal ni . tapi aku nak cakap jugak . hee
*sharing is caring what ?

keputusan rayuan UPU 2011 keluar pada minggu kedua bulan JUN !

paham dak ? haa . so maknanya budak yang dah buat rayuan untuk UPU 2011 boleh la cek dalam minggu kedua jun ni .

GOODLUCK korang !!


hah ! satu lagi . semua pelajar lepasan SPM 2011 sabah dan sarawak yang dapat tawaran POLITEKNIK, penempatan politeknik korang dah di tukar .

yang mula mula dapat ARAU now dah dapat POLITEKNIK SABAH . 
good la kan ? ta yah susah :D

p/s : aha ! lama lagi na sambung study . ENJOY dulu ! tapi lagi 2days left before pergi SANA ! :D

THANKS FOR READING !

Post a Comment

nf