Followers

welcome !

Saturday, April 30, 2011

jelous . sedih ! :'(

assalammualaikum & haluu guys ..

mood : sedih . sedih . sedih :'(

sedih tak muka aku ? sedih tak ?

tanya la sebab aku sedih ?

okey . sebab korang nak tau aku bagitau la k kenapa aku sedih .
keputusan matrikulasi 2011 dah keluar hari tu and ramai je kawan aku yang dapat panggilan matriks .
aren | diyanah | noriani nordin 
congrates korang dapat masuk matriks .
budak PENGAJIAN KEJURUTERAAN MEKANIKAL 09/10 sekolah menengah teknik
yang dapat tawaran matriks tu . congrates untuk kamu !

aku sedih sebab kengkawan aku AREN | DYAN nak masuk KOLEJ MATRIKULASI JOHOR . 23hb (kalau tak silap) diorang mendaftar . so ni bermakna kawan aku dan aku memang tak de kemungkinan dah nak study sama sama . wuaaa ! *nangis jap :'(

okey ! satu lagi aku jelous la dengan budak2 yang dapat UPNM 2011 . diorang akan lapor diri 22MEI2011 ni kat UPNM,SG.BESI . okey! FRUST kejap .
anyway best of luck tuk my friend NABILAH ATIKAH yang berjaya masa kem temuduga kat kem terendak haritu . aku doakan kau boleh lepas till end ! jangan risau . kiterwang back-up kau dari belakang ok.

aku ? ehe! setakat ni tak dapat mana2 tawaran lagi  selain temuduga UPNM haritu . ehe! nak tahu pengalaman aku kat sana boleh tengok ---> PENGALAMAN TEMUDUGA UPNM 2011
korang tolong la doakan aku murah rezeki masuk kat mana2 universiti yang aku apply k . :)

p/s : i miss you [ norazren binti mohd tuah ! diyanah zafira binti barawi ! norsyafiqah iffah binti samsuddin ] :|


*meh baca cerita WANITA PERKASA ni :)

THANKS FOR READING !

Post a Comment

nf