Followers

welcome !

Friday, April 1, 2011

KEPUTUSAN SPM SAYA ! -redha-

Assalammualaikum & hey all.


AMARAN :
ENTRY INI AGAK BASI JUGAKLAH UNTUK TONTONAN ANDA !


SPM dah lama berlalu and RESULT SPM pun dah passed safetly from the corner .
RESULT aku dah ramai yang tahu . 1A+ 4A 1B+ 2B 1C+ 1D .
so aku na reveal my result in detail . :)

aku dah redha dengan keputusan aku .
THANKS TO MY FAMILY+FRIENDS+BLOGGERS YANG SUPPORTIVE .
sayang la kat korang ! <3

bak kata 'orang-orang' FAILURE DOES NOT DESTROY FUTURE .
tu pun kalau da REALLY AWAKE FROM SWEET DREAMS .ngeh3 :)

SO HERE IS MY RESULT .*in details .


BAHASA MALAYSIA : A
: not bad even aku dissapointed sangat sebab didnt reach target :

BAHASA INGGERIS : A
: i think it was EXCELLENT sebab  my english verry really BAD . aha ! :

MATHEMATICS : A
: kecewa sikit with this result . tapi apa boleh buat .there is no REZEKI :) :

AGAMA ISLAM : A
: not bad . tapi didnt reach target :

SEJARAH : A+
: NO COMMENT . thanks ALLAH .but i really LOVE SEJARAH . ta caya? ask my friends . :

ADDITIONAL MATHEMATICS : B
: wuhoo ! really SUPRISE with this result . aha . really bad in ADDMATHS . last minutes study :) :

PHYSICS : B+
:waa! really sad+dissapointed . aku target A . em not my REZEKI maybe .:'( :

MECHANICAL ENGINEERING STUDIES : B
: what can i do ? but target A ni .its okey :) :

ENGINEERING DRAWING : C+
: what a BAD result ?? . :'( wanna cry bila look this . target at least B paper ni :

CHEMISTRY : D
: aha ! dont have any feelings bila tengok result untuk CHEMISTRY .ehe! wanna know why ? im really not into chemistry .ngeh3 . askla my friends . they knoe me better :

kan? detail what i gave you .hehe .kalau aku tahu markah aku insyaallah aku bagitahu korang jugak.
tapii..aku menyesal jugak ta belajar KIMIA betul betul . sebab na  mohon apa apa banyak na mintak kimia sekurangnya kredit . aha! kesian aku . -.-"

to all spm's victim 2010 : study as you can . 
BELIEVE ME YOU WILL REGRET IF YOU'RE HAVE A BAD SPM RESULT .

p/s : TOMMOROW=MY FLIGHT ! :)

THANKS FOR READING !


Post a Comment

nf