Followers

welcome !

Sunday, April 24, 2011

horny girl massage ! :)

assalammualaikum & hey korangs ..

ehe! stii ade salam walaupun tajuk camtu ye .

AMARAN:
INI ADALAH KISAH BENAR !

semalam keluar dengan family pergi mydin USJ na beli barang-barang dapur .
*pembelian dekat MYDIN adalah sangat jimat dan berbaloi ye  .
iklan jap ..
 MYDIN SILA BAYAR SAYA KERANA MEMPROMOSIKAN KORANG . hehe 

on the way na sampai MYDIN tu aku and adik aku nampak 'something' .
taklah 18sx sangat tapi cukup na tunjuk sekarang ni macam-macam benda mengarut yang ada .

orang sekarang ni senang dah na buat perniagaan .. ehe !
malas la den nak koba kan .. tengok la ni .

*nombor tu sengaja dihitamkan supaya pihak yang
 tak bertanggungjawab takkan ambik kesempatan .ehe..


hee~ ni la yang kiterwang nampak .. 
my sis dengan pantas amik gambar ni . aha !
yela ade jugak modal aku na buat entry .
HORNY GIRL MASSAGE ek ..!
macam-macam laa..


dunia dah makin maju .. manusia pulak makin hmm .. *im speechless 
hahaa.. korang pikio la sendiri ..
:)


SELAMAT BERAMAL :)
THANKS FOR READING .




Post a Comment

nf