Followers

welcome !

Thursday, March 8, 2012

TOPIC 2 : FIND YOUR LOVE LANGUAGE =) #UPGRADEYOURSELF


Assalammualaikum & heyy world :)

next topic selepas topic THE THINGS YOU MUST DO WHILE IN COLLEGE ! in the last entry is FIND YOUR LOVE LANGUAGE . this is actually about HOW to make the people you love feel appreciated :)
each people have their own LOVE LANGUAGE ! including me .. 

"people dont care, how much you KNOW,
until they know, how much you CARE !"

ada 5 love language yang telah terdedah didedahkan oleh motivator tu . meh kita selongkar one by one . then you'll know what is actually your love language :)

1. WORDS OF AFFIRMATION
golongan ni ialah golongan yang memerlukan compliments / pujian atau ayat penghargaan . golongan yang memerlukan kata-kata untuk rasa disayangai.  they totally will feel someone is care only with a sayings :)

this is an easy gruop of people to care, appreciate and love. if you cant say it to them, just write it down and let them read it  :)

2. QUALITY TIME
this group of people will feel they are cared, appreciated, and love when they get a quality time with the people they care about . QUALITY TIME kat sini maksudnye spend masa together, share story play something or ape ape jelah yang memerlukan full attention dengan partner . its not about sitting on the same couch and watch television together. its not really SPENDING TIME ! -.-"

bak kata motivator . biasa gruop ni adalah parents kita . lebih lebih lagi mak, mama , ibu or anything you call them. they really want to spend time with you even its just for a minutes . janganlah jadikan alasan BUSY, BANYAK KERJA alasan untuk korang tak boleh nak luangkan masa dengan diorang . kalau masa kita kecik die boleh korbankan masa tidur die nak jaga kita, nape bila kita dah besar kita tak boleh korbankan sikit masa kita untuk die ? am i right people ?

3. RECEIVING GIFTS

haa .. jangan korang anggap manusia group ni materialistik pulak . they just feel cared and love by receiving gift from the one who they love :) even it comes from a small size and cheap they will appreciate it much !

DONT EVER FORGET THEIR IMPORTANT DATE !
BIRTHDAY ! GRADUATION DAY ! +etc

ada sesentengah manusia jenis ni akan simpan barang/ hadiah yang korang bagi tu sampai bila-bila.even its just a piece of paper.  korang jangan rasa pelik pulak :) its a REALITY . 

4. ACTS OF SERVICE

manusia group ni adalah manusia yang akan rasa dihargai dan disayangi bila orang lain do a things for them .
tolong buat kerja rumah ke . tolong iron baju ke . tolong buangkan sampah ke . tolong kemas meja study die ke . tolong prepare makanan tuk die ka .. haaa 
basically, DO THINGS FOR THEM !

Maybe diorang ni group manusia yang paling susah nak di care, tapi diorangla the most loving group :)

5. PHYSICAL TOUCH

People with this love language feel they are cared, appreciated and love when they are being touch .
not actually sentuhan kasar like tumbuk or terajang -.-" cammon....

they always need a hug, kiss, holding hand, a pats on shoulder !
moreover, when they are feel sad or in problems .

maybe , this kind of person is sedikit manja .. ape cakap ? :)

---------------------------------


haaa .. abis dahh ... mana satu love language korang ? let the person you love know it . so easy for them to handle you :) aha! me ? im mostly need a QUALITY TIME with the person i love and close too .. but .. i need a touch too . sometimes :)

THANKS FOR READING !

Post a Comment

nf