Followers

welcome !

Tuesday, March 13, 2012

PLAYBOY PALING POPULAR DI DUNIA #trivia

assalammualaikum & heyy ..
happy midnight =.="

siapa playboy paling popular kat dunia ? *the most popular playboy in the world ? adakah anda ? aha ! ada yang lagi hebat dari anda okeh . :p

before that ! lets see .. siapa sebenarnye playboy ni ? or orang-orang selalu gelarkan diorang ni player @ kasanova *lagu latar kasanova-stacy 

banyak je cara kita nak tau playboy ni camne .*berdasarkan apa yang aku baca lah . hehe
nak tau ? hoho . next entry okeh . malas nak menaip pepanjang tengah-tengah malam yang indah lagi sunyi ni .

playboy yang paling popular yang aku duk gembar gemburkan tanah  tadi tuu adalahhh .. jeng. jeng . jeng ! (sound effect hambar)

: GIOVANNI GIACOMO GIROLAMO CASANOVA :

perghh .. nama pun dah susah + berbelit2 nak sebut .. siap ade casanova lagi . aha ! kan orang dah cakap nama tu satu doa .. :) so pilihlah nama-nama yang ada makna yang baik untuk anak anak korang esok-esok.. yeah . lusa-lusa pun boleh -.-"

mamat ni . err maksud aku si CASANOVA ni berbangsa ITALY andd aku tengok kat surat beranak die, die lahir 1925 .. err maybe sekarang dah tak ade kot . hee ... the most interesting part about him is he become a DOCTOR in LAW when he was 17 . what the young age kan :)
camne die boleh jadik popular ? why ? ape sume ni ?? *tetibe 
die ni seorang yang sangat menggagumi perempuan . and he is never hurt women !
tapiiii .. setiap hari koleksi perempuan die akan bertambah .. wuooaaaa o.O 
how he did it ? entah ! 

next ! selain anda anda yang perasan player tu ada sorang lagi playboy yang boleh tahan popular jugak . 

: DON JUAN :

haaa .. yang ni mesti ade antara korang korang ni yang kenal kan ? kan3 ? 
even die dah semakin tua ehem2 BERUMUR die tak pernah berhenti daripada berdamping dengan perempuan . haaa ..but he is more heartless than casanova tadi because he always change 'perempuan' without care what the 'perempuans' felt ! kejamnyee -.-"

korang rasa dua2 makhluk ni hensem tak ? haaa .. nak tau ? GOOGLE sendiri :) hehe

haa .. next entry aku nak cakap pasal cara nak kenal playboy . ape cakap ?

p/s : complicated . :'/

THANKS FOR READING !



Post a Comment

nf