Followers

welcome !

Wednesday, March 21, 2012

korang playboy . tak percaya ? #iniFAKTA


assalammualaikum & hey guys ..

laamaaa sangat yang amat tak update blog lepas entry yang last . huhu ..
entry lepas dah bongkar rahsia siapa playboy paling terkenal kat dunia .. tak baca lagi ?? ape nii ? baca sekarang  ---> PLAYBOY PALING POPULAR DI DUNIA #TRIVIA


hihi . okey dah abis sesi paksa orang baca entry :)

sekarang, meh kita tengok siapa playboy . haa .. korang playboy ?? 70% MAYBE !

CIRI CIRI PLAYBOY

1.  mempunyai lebih dari satu teman wanita / girlfriend
haa . ni benda common la . :) sesapa ada awek lebih dari satu memang sure2 la die ni playboy .. pergh ! hebat aa dalam satu masa ada reramai awek -.-"

2. SEORANG je awek ! tapi SPARE-PART ramai 
haa . yang ni jenis hampeh .. kira yang spare tu boleh la standby untuk jadik mangsa seterusnyaaaa

3. TIADA AWEK ! tapi dikelilingi oleh RAMAI WANITA 
hmmm ... die kira tak pernah offer sesapa jadi awek die . tapi kalau keluar selalu dengan perempuan . perempuan pulak tukar2 .. haa . ni pun kira playboy jugak k ! hahahahhaa

haa.. dah abis ! 3 tu je benda paling comman pun asenye .. :)
so berhati2 laa yer . jangan sampai kena cop playboy . pedih asenye . err ke ade yang suka jadik playboy ? 
huuhuuu ..

tapi tapi tapi ! meh nak selitkan islamik sikit lam entry ni . tak salah kan mengingatkan dan menyampaikan ilmu ? :)

HARAM MENJADIKAN SEORANG WANITA ITU KEKASIH KALAU TIADA NIAT UNTUK MENIKAHINYA
:)

THANKS FOR READING !



Post a Comment

nf