Followers

welcome !

Monday, February 13, 2012

MUET ! MUET ! MUET ! #taklamalagilah

assalammualaikum & heyyy ..

MUET ! standing for MALAYSIAN UNIVERSITI ENGLISH TEST untuk sesi mac 2012 akan bermula 20hb ni .... uwaaa !! kenapa ? sebab aku pun kena amik test ni jugak .. 

wish me luck ! wish me luck ! wish me luck !

aku ni dah lah sangat pro lagi mahir dalam berbahasa inggeris kan ? huu .. 
so sesiapa yang dah amik exam ni boleh lah kongsi pengalaman menjawab MUET ngan akuuu


so . siapa lagi MUET's candidates kat sini ?
dah check jadual korang belum ?
kalau belum .. ni haa jadual MUET ----> JADUAL MUET !

for all MUET candidates , GOOD LUCK ! :)

p/s : try to speak english like im in LONDON right now . hua3 

THANKS FOR READING !



Post a Comment

nf