Followers

welcome !

Thursday, February 10, 2011

SORRY means everythings is OKAY ?


*iklan : comel la bear tu :)

hei korang.salam alls :) okey aku terus lurus ke titik (stret to da point) semalam ade SOMEONE yang say SORRY kat aku.Sebab munasabab dea kata SORRY hanya aku&&dea yang tahu.I ask her,sebab pe lak na kata SORRY ? ok tade pengreplyan .em maksud aku dea ta balas la .ceit ! :) .

okay then,aku biar jela. MALAS na cakap pasal mende tu dah.Okay!Tapi kenapa ta cakap muka ke muka dengan aku? Kalau memang rasa salah pun takkan taleyh cakap sendiri kan?ingat aku pe?MAKAN ORANG ke?ceh .

Biarla SAKIT HATI aku just DEA&&DEA jep tahu.tade orang len.EVEN,kawan aku pun aku ta bagitau.:)
baiknye aku.ceh..

Papepun,aku da MAAFKAN la kau.eii apedehal?na maafkan orang SENANG je.kan?kan?kan?wahai STALKER ku.ngeh2..so,kira aku ada maafkan kau la ni.Tapi SORRY ar na lupakan tu mybe SUSAH sikit. :)

p/s : aku harap kau ta lah ULANG balik bende2 camni ni.Even nan orang lain pun.ta payah la.kau ta rasa pe yang orang rasa. OK GIRL ?(macam la dea baca kan?hehehe)



THANKS FOR READING !
Post a Comment

nf