Followers

welcome !

Wednesday, February 23, 2011

PEMAIN MALAYSIA BUAT HAL !

assalammualaikum.

tajuk seperti mintak  PENYEPAK dan TENDANGAN  free !
Pemain MALAYSIA memang da wat hal sekarang !
sume GAME dorang MENANG lawan sume kena BELASAH abis.
sian!jap.jangan lak ade yang tanya *bape orang masuk hospital
silap2 korang yang aku bagi tendangan maut free.ngeh3.

MALAYSIA vs PAKISTAN
2-0

woo!punya BANGGA tahap gaban aku tadi.walaupun tengok kat TV je kan.
hahaha.papepun aku PUAS !

Yang aku ta puas hatinye kat PAKISTAN PLAYER yang sesuka hati mak ayah belah jiran dea punya tingkat atas turun balik 2 setengah tingkat na tendang2 KHAIRUL FAHMI CHE MAT aku ELIA ! (boleh KLIK kat ELIA tu ek if na gi kat BLOG GF keeper malaysia kita :)) ) padan muke kau kena BAWAK BALIK kad merah tu.ehe!

Papepun GOODLUCK la kat TEAM MALAYSIA untu next&&next game ok !

p/s : bapak aku marah tadi sebab aku jerit2 penuh kesopanan masa bola ngah main ! ehe!
      

THANKS FOR READING !



Post a Comment

nf