Followers

welcome !

Monday, December 24, 2012

FESKOM PULAU PINANG VS REZEKI?


Assalammualaikum & hello ....

Alhamdulillah habis dah KEJOHANAN PENCAK SILAT TERBUKA PIALA DATUK ALI RUSTAM 2012 & FESKOM 2012  di PULAU PINANG .  annndd Alhamdulillah lagi sekali sebab UPNM (UNIVERSITI PERTAHANAN NASIONAL MALAYSIA) telah menjadi JUARA KESELURUHAN dengan 9EMAS, 1PERAK, 1GANGSA . UPSI ke-2 & INSANIAH  ke-3 *if not mistaken GOOD JOB TEAM ! PROUD OF ALL OF YOU .. 




" tiada yang mudah selain yang dipermudahkan oleh-Nya "
yeahh ! itulah yang aku pegang .. tanpaa doa kepadaNya, doa daripada parents, coach & kawan2 aku tak dapat apa yang aku dapat masa game ni. oh lupaa .. usaha tu penting . kalau setakat doa je usaha takde ape pon takde lah kan .. :) ALHAMDULILLAH sangat sebab game kali ni murahnya rezeki aku nak dapat pingat emas . Sebelum ni first game dah out, suku dah out . tapi game kali ni semuanya mudah jer . thanks ALLAH :) 

haaa .. Allah pun dah mudahkan laluan aku sebabbb orang tang pegang kelas aku tu ade game SUA .. huehuehue .. :DD 

tapii .. kalau kita berada diatas, tak semestinya selamanya kita di atas. Allah nak uji kita bersyukur tak dengan ape yang dia bagi. dia nak tengok, kita still nak usaha lagi ke atau dah berpuas hati camtu jer .. haaa .. so team ! jom start from zero balik . training lagi untuk next game . usaha tu penting . yang kalah bukan beerti tak hebat . bak kata coach kiteorg, mybe takde rezeki lagi, mybe opponent kita traning lebih sikit ke . so kita kenalah training lebih lebih lebih lagi ! haaaa .. 


p/s : tapii sekarang ni kena FOKUS FINAL EXAM pulak . kalau training nak sungguh sungguh, study pun kena sungguh sungguh jugaklaa :)


THANKS FOR READING !

Post a Comment

nf