Followers

welcome !

Wednesday, January 22, 2014

redha siapa kita cari ?



assalammualaikum & salam maghrib :)

satu ayat dari sahabat di twitter 


Kau perlukan Redha Allah, bukan manusia. Kuatkan hati, tabahkan diri.
insyaAllah diRedhai, oleh Ilahi :)




kalau ada manusia yang menahan langkahmu dari terus melangkah kearah kebaikan kuatkan diri dan kaki. ingat, biarlah beribu caci maki dan ejekan. Allah kan maha Adil. bukan redha mereka yang kita cari.

kalau nak menangis sekali pun sebab sedih kena ejek,
 tahan sikit ja.
jumpa Dia nanti mengadu lah, Allah kan maha mendengar :)
bajet kuat sikit depan mereka tak apa . tak luak :)


"cuma ilham, yang aku sendiri patut apply juga"
just percaya, apa saja kebaikan yang kita nak sebarkan, ilhamnya dari Allah .

Allahuakbar .



Post a Comment

nf