Followers

welcome !

Friday, May 18, 2012

ORANG BARU #taksabar


assalammualaikum & heyy all :)

waa ... tak lama lagi dah nak exam .. LAST SEMESTER sebelum masuk degree SEPTEMBER ni .. insyaAllah :)
doakan saya yaww .... 

haa . nak say congrats kat membe2 yang dapat ANUGERAH DEKAN ASASI UPNM 2012 tadi ..
kita berusaha untuk sem ni pulak yee :)

next...........

TAK SABAR NAK TUNGGU ORANG BARU
huu .. tau tak siapa orang baru tu ?
bakal suami akak aku? atau bakal suami adik2 aku ? ke bakal suami aku ? hua3

sebenarnya kiteorang satu family tengah tunggu kelahiran baby dari perut mama aku .. waa .. eksaitednye aku nak dapat adik baruu . huu .. 

due date dalam bulan 7 masa tengah puasa .. haa .. lagi sebulan lebih la kiranyaa..
mama aku yang nak beranak aku pulak yang lebih2 eksaitednyee . hihi

nak baby boy boleh ?? ( 'o' )
since dalam family kiteorang ni babah aku sorang je laki ann .. 

haaa .. kalau baby boy mesti comei cmni ann

cam akuuu .. wewiiitt .. hahhaa

papepun, doakan lah supaya mama aku selamat melahirkan baby tu nanti .. and doakan baby tu jadi seorang anak yang solehah atau soleh . AAMIIN !! :)

p/s: 4weeks left before you leave :/

Post a Comment

nf