Followers

welcome !

Tuesday, April 24, 2012

alhamdulillah + INJURED !! #greatexperience

assalammualaikum & heyy ..

perghh.. lama x update.. sebab seyes busy gila buat preparation untuk game PENDEKAR WARISAN II under KELAB PENCAK SILAT UPNM .. ALHAMDULILLAH. kejohanan dah tamat AHAD lepas.. semua berjalan dengan baik even ada jugak kelam kabut and kesalahan masa handle kejohanan. tapi tulah the BEST EXPERIENCE handle program yang saya dapat :)

"we will never learn as long as we don't feel it by ourself"

and Allhamdulillah jugak .. walaupun hanya gngsa aku bersyukur sebab aku dh dapat sikit rentak game .. 
setakat ni aku tak target menang besar lagi, aku nak improve dulu . menang tu rezeki la .. :)

INJURY ! haa .. benda memang tak asing lagi dah kalau dah join tournament .. hehe .. 
lebam satu badan toksah nak cakap la . dah macam mangsa dera dah . hahaha
tapi apa apapun, insyaAllah injured ni boleh recovery dalam masa terdekat.
*suara pun dah hilang dek penangan tumbukan . haha

" ukur baju di badan sendiri "
 nape tetibe nak ukur ukur ni . haa . ni nak cerita. aku dapat satu peluang tapi lepas aku fikir masak masak sampai rentung aku tolak . aku tak nak pergi . ramai yang cakap aku ni tolak peluang sebab peluang dah depan mata, ada yang cakap aku takut .. memang aku takut . aku takut aku tak perform, aku takut aku injured and amik masa yang sangat lama tuk recovery .
memang la sedih nak tolak, tapi aku rasa aku tak sampai lagi level untuk benda tu . bukan tak nak cari pengalaman, banyak tempat lain lagi boleh cari . apa yang aku fikir, belajar dari bawah ..

p/s : congrats KPS UPNM yang menang and menjayakan kejohanan tuu! congrats also nm nasron izzat (pesilat terbaik jemputan), mohd rifa'i & syamimi (pesilat terbaik tertutup) :)

" RESPECT ALL, FEAR NONE, HONOR IS EVERYTHING

THANKS FOR READING !

Post a Comment

nf