Followers

welcome !

Monday, January 2, 2012

tragedi yang ku alami semasa new year #seriussadis

assalammualaikum & hey readers..

semalam 01.01.2012 kita dah masuk ke tahun yang baru . so semua pun dah pasang + setting azam masing masing kan . haa . pesanan aku setting azam anda elok2 yaw .. pastkan semua azam korang tu free from virus . :) azam aku ? pergh tanya tanya lak . hehe .. biarlah rahsia . bajet kan ? biarlah . 

ceramah + santai bersama germs countdown 2012 bersama Ustaz Azhar Idrus (UAI) di Dataran Kemerdekaan Shah Alam . siapa pergi ? angkat tangan kawan sebelah . bagus . ALHAMDULILLAH .. sekurangnya korang dah pilih tempat yang betul . ehe ! aku ? sadis . tak pergi pun . tapi tak pe . credit to iluvislamradio.com sebab diorang dah buat siaran lansung pogram tu . walaupun line agak menghampakan dan sekat2 aku tetap jugak nak dengar . *cepat puji . waa baiknye kauu .. hehe .. gurau !

tapi yang sadisnye duit aku hilang ! fine . even bape puluh hinggit je tapi sangat sadis kat situ ye. aku dah dengan niat paling suci + ada debu debu sikit duk libry nak study memandangkan final exam dah dekat kan *saje nak bagitau nampak cam educated sikit . study punye study . layan maharajalawak mega akhir kejap lama . tak sedar pun sang pencuri dah culik duit aku kat lam beg yang aku letak dengan sopan kat rak kat bawah . sedar2 malam tu dompet aku dah kosong . aku nak sedih sangat pun tak boleh jugak . sian kat ayah aku jelah . lari sopan sikit bajet die tuk aku . hehe .. *sorry babah :) bukan rezeki aku . nak wat cane. kan? kan? kan? cakap ye cepat !!

korang . korang . korang . ! peperiksaan dah duk kat sudut tu haa .. *exam around the corner! esok 3hb jan 2012 aku dah start exam final sem . so doakan aku yaww .. 

tajuk tu takyah nak tragedi sangat ek ! :)

p/s : hard for me to forget something that have made too many moments with me. #pressure

THANKS FOR READING !



Post a Comment

nf