Followers

welcome !

Wednesday, March 23, 2011

RESULT SPM! aku down sangat !

assalammualaikum & waallaaaoo 

boleh aku nangis kejap?
..
.
..
.
..
.
..
.
..
.
..
.
..
.
..
.
..


okey sudah !
hmm.. seriusly aku rasa DOWN giler sekarang.
KEPUTUSAN SPM 2010
huh kau dah menghancurkan harapan aku.
sasaran memang jauh giler tersasar.

pe? korang na tahu result aku ?
aku segan na bagitahu korang.aku ta terror cam korang.
HARAPAN AKU HANCUR BEKECAI KECAI !!
:'(

even korang cakap result aku not bad . ok . bagus .
aku ta rasa camtu . bukan ta bersyukur tapi emm aku pun ta tau na cakap pe.
aku rasa cam dah kecewakan cikgu.mama&babah aku je.hmm
!!aku na terjun bangunan boleh???




takpe2 ! banyak benda lagi aku na buat !
aku harap aku dapat tawaran UNIVERSITI . lau ta merempat la hidup aku.

 .

THANKS FOR READING !
*im not in mood
can i get my SMILE back ?








*5A3B1C1D




Post a Comment

nf