Followers

welcome !

Thursday, March 3, 2011

korang sedar ta sebahagian blogger ni?

assalammualaikum & heyhai bloggers+stalkers :)

tetiba aku na DEDAHkan satu benda pasal kebanyakkan BLOGGER.
lebih lebih lagi BLOGGER PEREMPUAN.
*sila padamkan niat na hempuk aku . sebab aku bukan nak mengutuk.ehe! :)

korang ade realize ta something pasal kebanyakkan BLOGGER PEREMPUAN?
aku sedar? ceit yeyeo je aku.

yela aku sedar banyak BLOGGER PEREMPUAN ni suke guna template PINK .
aha.dalam sehari kalau aku usha blog orang ,mesti daripada 10 ade 8 blog kaler pink.

aha!*bengong ar kau wanie . da name pompuan mesti suke PINK.
jap2 mesti?? ehe! aku ta suke PINK !
ehe. bukan aku na kutuk sape2 suke pink ni. tapi saje na cakap MEJORITI(betul ke aku eja tu?besa da lame ta gi sekolah :p) perempuan suke wat template+background warna PINK.

oke.aku tade masalah nan sume tu yee.
*ade lak aku kena hack pasni.-.-" ahaha.

p/s : ta kesah la blog korang warna pink ke,hijau ke PURPLE ke,merah air laut ke.yang penting kerjasama
       korang suke & selesa ye dak?

THANKS FOR READING !
" we love our blog "
Post a Comment

nf