Followers

welcome !

Monday, December 2, 2013

all is well :)

"tuhan berikanlah aku kekuatan menempuhi dugaanMu
aku percaya ada hikmahnya, 
disetiap dugaan yg ku terima
berapa kali harus aku teruka
barulah kan ku sedar cintaku tidak layak untuk dirinya
mengapa masih aku setia disisnya
tidak ku menegerti tidak ku fahami"
-bila hati berbicara (lagu)

" aku tahu ini semua tak adil
aku tahu ini sudah terjadi
mau bilang apa , aku pun tak sanggup
air mata pun tak mau menitis
jujurlah sayang aku tak mengapa
biar semua jelas tak berbeda
jika nanti aku yang harus pergi
ku terima walau sakit hati "
-sandiwara cinta (lagu)

kekadang ada lagu yang macam bagi heart shoot kat kita . kebetulan :D

"aku kuat, training hari hari kenalah taough sikit"

haha ayat yang selalu aku cakap, memang agak drama sikit. tapi itulah kenyataan.

dalam hidup kita kena jadi kuat, sebab? tu je pilihan yang kita ada .

KENANGAN? memang nampak simple. nampak yang bahagia happy happy ja.
tapi bila kenangan memang tinggal kenangan, tula benda yang paih susah nak adapt.

takpa, kalau ikhlas buat something dan yakin Allah akan bagi ending yang baik in shaa Allah kita boleh hadap .

tak semua apa yang kita harapkan kita dapat . right? takpaa :) ingat jaa, banayyyyaakk lagi nikmat lain yang Allah bagi . kan ?

" EVERYTHING IS GONNA BE ALRIGHT "
kuat sikit , sabar sikit . in shaa Allah okay :)


takpaa . as long as aku boleh tengok anda, and orang orang yang aku sayang happy . oklah tu .
:)


-------------

untuk buddies, standard laa dalam hidup kita ni ada masalah, dalam persahabatan pun sama . standard laa gaduh2 . tapi aku harap setiap yang jadi tu tak merosakkan persahabatan kita .
korang tau ? aku kuat sebab korang . selain family aku .
:)





Post a Comment

nf