Followers

welcome !

Tuesday, February 5, 2013

let me introduce you


asslammualaikum & hey u olls :)


yeayy ! cutii .. hahah .. dah lama cutinyaa baru nak bagitauu.. 
aku dah ada kat wp. labuan tercinta sekarang . yeah ! kampung halaman .. nak dekat betahun jugaklah aku tak balik . tapi still.. tak banyak perubahan pun :) ohh yee.. sekolah rendah aku dah berubah . maju .. haha.. dulu aku sekolah memang betul2 kampung laa .. kampung2 pun best jugakk !

haa .. bukan nak cite yang tu.. nak cite yang ni haa.. 
aku dah ada adik ! adik ! yee .. adik kecik .. haha .. alhamdulillah mama aku selamat melahirkan seorang baby yang sangat comel . tapi dah lama lahh .. hahaha .. bulan 7 tahun lepas . budak tu dah nak masuk 5bulan :) 


ni diaa ..  

nama dia? Aisyatul Hanna bt Cheman  . cantik tak nama aisyah tu ? haa .. tu ilham nama dari seseorang .. pas aku fight2 dapat jugak nama tu .. ngeh3 .. 
comel kan dia? ofkoslaa ! macam kaka dia yang ni .. kuang3 .. dengar yang lagi 3 tu mesti jeles .. huh!

dia saannnggaatt comel .. tapi lasakk .. mybe sebab mak aku nak anak laki kot masa mengandung tuu tu keluaq kasaq sikit .. hmm bagus bby .. GOOD JOB .. akak mu yang ni sokong ! hahahhaa


apa yang aku harap as kakak yang comel ensem bijak berwawasan cuba untuk menjadi solehah, aku harap adik aku ni membesar dengan kasih sayang yang cukup .. cukup? lebih okeh .. haha . and aku harap jugak die membesar dalam agama islam yang sempurna . in shaa Allah .. jadi anak yang solehah tauu .. jangan rosakkan diri sebab ikut dunia ni .. tak kemana dik :) ingatt mama,babah, akak2 kau yang awesome ni sayang sangat kat kauu .. ALLAH pun always ada . dont worry be happy .. 

and noww ! kiteorang dah ber-5 .. yeyay ... and semuaa gegirl u ollss.. haha .. aku jelah tak berapa nak girl kot -.- 


okey done . sesi perkenalan .. 


P/S : congrats utk awak jgak leftenan muda :)

THANKS FOR READING ! 



Post a Comment

nf