Followers

welcome !

Sunday, October 28, 2012

ujian itu TARBIYAH, sabar itu INDAH .


ASSALAMMUALAIKUM w.b.t ..
haluu :D


orang selalu cakap perempuan ni lemah , suka nanges2 .. haha 

pernah tak korang jadi sangat bijak nak bagi nasihat + kata2 semangat kat mmbe yang tengah down n ade problem tapi bilaa problem tu datang kat korang , korang tak tahu nak buat apa? haha .. same goes to me .

benda yang dah agak , tapi still tak siapkan diri . tulah , orang cakap sediakan payung sebelum hujan . ni dah ribut petir nak payung ape lagi . hee

takpe, bukan salah die or sesiapa . aku tak salahkan sesiapa pun . :D
kalau dah camni yang ditentukan oleh-Nya siapa kita nak halang .. kan3

memang sedih pun , siapa cakap tak sedih ? takde2 .. haha .. tapii sampai bila nak bersedih kan ? kalau sedih + nanges hari2 benda takkan berubah jugak :D 

aku tengah belajar untuk redha + terima semua ni . alaa rileklaa .. ALLAH kan tak bagi ujian yang melebihi kemampuan hambanya . so maksudnya aku mampu :D BE STRONG !

aku memang suka buat post yang menaikkan semnangat diri sendiri pun . haha .. 
sebabb takde siapa paham + tauu cmne aku rasa kecuali DIA .

insyaAllah ade HIKMAH sbalik sume ni .
Sabar. Niat. LillahiTaAla. Redha. Usaha. Doa. Tawakkal

insyaAllah everythings gonna be okay .

p/s : terima kasih untuk semuanya . harap sangat awak boleh doa yang terbaik tuk kita .


THANKS FOR READING !



Post a Comment

nf